Daglig verksamhet

Daglig verksamhet

Välkommen till Homsans dagliga verksamheter! Vi har ett brett utbud av verksamheter runt om i Stockholm. Vi har inriktningar som är allt ifrån hunddagis och stall till gaming, odling, musik och konst och mycket annat.

Homsans arbetskonsulenter kan hjälpa dig att hitta en verksamhet som passar just dig. Vi erbjuder daglig verksamhet enligt LSS i Stockholm och hos oss finns det även möjligheter för arbetsplatspraktik.

Våra dagliga verksamheter

Homsan erbjuder även daglig verksamhet i systerbolaget Happy Daglig verksamhet. Där kan du arbeta på verksamheterna Bageri & Konferens eller Scen & Film. 

Läs mer på Happy Daglig verksamhet.

Börja på Homsan daglig verksamhet

Är du intresserad av att börja på daglig verksamhet med oss? Vad roligt!
Då kan det gå till ungefär så här:

1

Kontakta din handläggare om beslut

Börja med att kontakta din stadsdelsförvaltning, för att få kontakt med en biståndshandläggare. Du behöver ett beslut om insats ”daglig verksamhet” enligt LSS. OBS! Det kan ta upp till tre (3) månader att få ett beslut.

2

Prata med Homsans arbetskonsulent

När du har ett beslut kontaktar du Homsans arbetskonsulenter. De kommer att berätta om vilka dagliga verksamheter Homsan erbjuder. Du kommer att få frågor om dina intressen och ditt behov av stöd för att de ska kunna hitta rätt verksamhet för dig.

3

Boka in ett möte, provjobba eller praktisera

I det här steget bokar vi in besök i verksamheter du är intresserad av. Därefter är det dags att provjobba eller praktisera i verksamheten. 

4

Utvärdera
din praktik/ provjobbstid

Det sista steget är att tillsammans med arbetskonsulent prata om din praktik eller provjobbstid och att besluta om det är aktuellt med start.  

Kontakta oss om du vill veta mer om
Homsan daglig verksamhet

Homsan Peter

Peter Sahlin

Arbetskonsulent

070 – 250 34 45

Homsan Ann-Sofie

Ann-Sofie Lönsted

Arbetskonsulent

072 – 222 99 10