Studio 5

Estetisk verksamhet

Här får du utrymme att utforska din konstnärlighet och kreativitet. Du får uttrycka dig genom en mängd olika former. Vi skapar i olika material och tekniker såsom måleri, teckning, textilt hantverk och skulptur.  

Skapande

Du har en egen ateljéplats för ditt självständiga arbete, med förvaringsutrymme för konstmaterial. Det finns alltid möjlighet att sitta vid ett större bord och arbeta tillsammans med andra. Vill du får du delta i gemensamma workshops där vi experimenterar med nya tekniker under ledning av personal. Arbetshandledarna på Studio 5 har bred kunskap och erfarenhet av konstnärligt skapande och hantverk, som också kan stötta dig i din skapandeprocess.  

Inspiration och utställningar

Vi besöker regelbundet aktuella konstutställningar för att få inspiration till det egna skapandet och för att följa och lära. Under våren bjuder vi in till en egen utställning på Studio 5, där vi visar upp de verk som har skapats under det gånga året. 

Kreativ och lugn arbetsmiljö

På Studio 5 låter vi fantasin och kreativiteten få flöda fritt. Vi har rum för många olika konstformer och tekniker som exempelvis mosaik, lera broderi, och många fler. På Studio 5 har vi ett vilorum för avslappning och återhämtning. En trappa ner finns det även ett yogarum och en bastu. 

Homsan Studio 5 (3)
Homsan Studio 5 (4)
Homsan Studio 5 (5)

Målgrupp

Studio 5 vänder sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autismspektrumtillstånd 

Adress

Vrenavägen 5
124 56 Bandhagen

Kontakta oss om du vill börja på Studio 5

Homsan Ann-Sofie

Ann-Sofie Lönsted

Arbetskonsulent

ann-sofie.lonsted@homsan.se

0722229910

Homsan Peter

Peter Sahlin

Arbetskonsulent

peter.sahlin@homsan.se

0702503445

Andra verksamheter som du kanske också är intresserad av: