Utvecklande extrajobb som arbetshandledare på Kulturverkstan & Studio 5

Kort fakta om jobbet

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Behovsanställning
Antal jobb: 4
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Adress: Studio 5 Vrenavägen 5, 124 56 Bandhagen
Kulturverksan Trekantsvägen 1,117 43  Stockholm
Tillträde: efter överenskommelse

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenheter (meriterande)

  • Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare –  1-2 års erfarenhet

Utbildning (krav)

  • Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg

Om jobbet

Homsan är ett familjeägt företag som genomsyras av personligt engagemang och har som syfte att erbjuda ett personligare alternativ och en anpassad plats i vardagen. Med individens behov och önskningar som grund driver vi daglig verksamhet, boendestöd, ledsagning och avlösarservice för personer som omfattas av LSS och SoL.

Homsan bedriver Daglig verksamhet för personer med intellektuell funktionssättning och vi söker just nu kollegor till våra olika verksamheter. Har du intresse eller erfarenhet av personer med funktionsvariationer och kan kombinera vård- och omsorgsarbete med en kreativ ådra så som skapande, musik eller att stå på scen – då är du välkommen till oss!

I rollen är du med och bidrar i en omsorgsverksamhet som gör skillnad i människors liv. Vi erbjuder dig att vara med och utvecklas med oss! Vill du kunna kombinera studier eller eget företag med ett intressant och kul jobb? Är du kanske pensionär men vill fortsätta arbeta extra?

Som vikarierande arbetshandledare stöttar du deltagarna i de olika aktiviteterna, stöttar i daglig livsföring såsom lunch, schema och ibland hygien. Viss dokumentation och externa kontakter kan ibland krävas.

Vi söker dig med hög ansvarskänsla och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, som är flexibel med dagar och tider och har beredskap för att ibland kunna hoppa in snabbt.

Vi vill att du har erfarenhet och är intresserad av att arbeta med personer med funktionsnedsättning.

Arbetet utförs endast på dagtid under vardagar. Du arbetar vid behov men det kan finnas möjlighet till mer varaktig anställning.

Titta gärna på vår hemsida och Instagram för att få mer information om oss. 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till: jobbansokan@homsan.se 

Ange referens Ange ref Kulturverkstan eller Studio 5 i din ansökan
Rekrytering och anställning sker fortlöpande.